Medaile z Garoma+ Maratonu na Brněnské přehradě

Prázdninový program závodů v dálkovém plavání začal tradičně na Brněnské přehradě, kde se plaval již padesátý ročník Garoma+ Maratonu. Závody na 10, 5 a 1 km byly opět zařazeny do Českého poháru a z našeho klubu se jich zúčastnilo pět plavců.

Trať 5 km plavali Petr Strakoš a Julie Závodníková. Petr doplaval v kategorii staršího žactva druhý, Julča pátá, ve svých ročnících ale oba zvítězili. Julča pětikilometrovou trať plavala úplně poprvé a zvládla ji bezvadně, v tempu a v čase 1:22:43,1. Petr dohmátl v čase 1:15:42,4.

Do závodu na 1 km nastoupily odpoledne Martina Havrlantová, Veronika Rosenkrancová a Sofie Šabatová. Všechny tři si přišly závod na otevřené vodě hlavně vyzkoušet a vyšel jim parádně. V kategorii starších žaček doplavala Veronika první (14:23,3), Martina druhá (14:35,4) – obě finišovaly delfínem a Sofča pátá (15:23,8). V ročníku 2012 patřily Martině a Sofče první dvě příčky!

Díky za skvělé závody! Gratulujeme.

Martina, Sofča a Verča před startem na 1 kmPetr a Julča před startem na 5 kmPetr na stupních vítězů na 5 kmMartina po doplaváníPetr do doplaváníSofča v cíliJulča v cíliStupně vítězů (Martina a Verča) na 1 kmVerča v cíli



8. Červenec 2024 | Peringerová Gabriela


ZPĚT NA VÝPIS ČLÁNKŮ

© Copyright 2013 Plavecký klub Kuřim

Created by Vones.org | Design by ŠM