Tři medaile Natálky Vaňkové z Poháru ČR 10 letých

Naši nejmladší závodníci roč. 2014 se v sobotu 22. června 2024 účastnili své první mistrovské soutěže – Poháru ČR desetiletého žactva (Morava). Na závody, které hostila severomoravská Kopřivnice, se kvalifikovalo všech osm reprezentantů PK Kuřim, a to do všech přihlášených disciplín.

Musíme říct, že v tvrdé konkurenci moravských a části východočeských klubů jsme se neztratili a vybojovali jsme neskutečných 19 (devatenáct!) umístění v TOP 10. A zásluhou Natálky Vaňkové to dokonce i třikrát cinklo! Z Kopřivnice si tak PK Kuřim přiváží dvě stříbra na 400 kraul ve fantastickém čase pod 6 minut a na 200 polohový závod (zde se sluší podoktnout, že po diskvalifikacích dvou rychlejších plavkyň) a bronz na 200 kraul. Vezeme si i jednu bramboru, kterou vybojovala Anička Čechová na 100 motýl. Všechny své starty proměnila v umístění v nejlepší desítce i Lucka Čermáková. Zaznamenali jsme také řadu osobních rekordů, alespoň v jedné disciplíně si vylepšili svůj čas úplně všichni.

Byl to náročný vyčerpávající, ale parádní den! Našim desetiletým bombarďákům moc děkujeme nejen za úžasné výkony, ale také za bezva partu a dobrou náladu, která je nikdy neopouští ❤.

Výsledky:



24. Červen 2024 | Peringerová Gabriela


ZPĚT NA VÝPIS ČLÁNKŮ

© Copyright 2013 Plavecký klub Kuřim

Created by Vones.org | Design by ŠM